Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για το μπάσκετ!

Σε έντονους ρυθμούς πραγματοποιείται ο σχεδιασμός για το τμήμα μπάσκετ που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ. Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας είναι σε προχωρημένες επαφές με προπονητή και αθλητές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις. Η επίσημη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες στο κλειστό του Πλάτωνα -αρχές Σεπτεμβρίου- όπου οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να δουν από κοντά την νέα ομάδα μας.

Όπως έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν, ο στόχος του Ιωνικού μέσα από την επανεκκίνηση του στην Α ΕΣΚΑΝΑ είναι να ξαναβρεί την ταυτότητά του με σεβασμό στην τεράστια ιστορία του, να αναδείξει αθλητές από τις ακαδημίες του και να φέρει ξανά τον φίλαθλο κόσμο της Νίκαιας στο γήπεδο. Αυτό θα πραγματοποιηθεί με ένα ρεαλιστικό οικονομικό πλάνο που θα δημιουργήσει ένα βιώσιμο, ανταγωνιστικό και υγιές μοντέλο.

Τεράστιο ρόλο σε όλα τα παραπάνω θα έχουν οι φίλαθλοι με την αγορά καρτών διαρκείας των 20 και των 100 ευρώ. Η προπώλησή τους έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες και για όλο το Σεπτέμβριο.