Σημαντικός βαθμός στη Λάρισα

Ισόπαλος με 9-9 αναδείχθηκε ο Ιωνικός στη Λάρισα στο ντέρμπι των πρωτοπόρων. Ένα παιχνίδι χορταστικό που έσπασαν καρδιές με την ομάδα του Αρσένη Μαρούλη να παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγώνες.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε το παιχνίδι προηγούμενος δις ωστόσο η Λάρισα έκλεισε την Α’ περίοδο μπροστά στο σκορ με 3-2. Στο Β’ οκτάλεπτο, η Λάρισα διεύρυνε τη διαφορά (4-2) με τον Ιωνικό να ισοφαρίζει σε 4-4 όπου και ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Ιωνικός συνέχισε από εκεί ακριβώς όπου σταμάτησε και διευρύνοντας το σερί του στο 4-0, ξέφυγε με 4-6. Η Λάρισα μείωσε σε 5-6, άμεσα και έκτοτε για περισσότερο από 4’ καμία ομάδα δε μπόρεσε να σημειώσει κάποιο άλλο τέρμα. Στην τελευταία περίοδο, οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στην ισορροπία (6-6), 6’ πριν το τέλος. Έκτοτε, έμελλε να εξελιχθεί ένα μοναδικό μπρα-ντε-φερ μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Νικαιώτες να ξεφεύγουν αλλά τους Λαρισαίους να έχουν την απάντηση και να ισοφαρίζουν. Η Λάρισα μάλιστα, προσπέρασε με 9-8, 1.30’ πριν το τέλος με τον Ιωνικό να σκοράρει στην επόμενη φάση, γράφοντας το 9-9 όπου και ήταν το τελικό σκορ.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 9-9 Οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 1-2, 4-3. Σκόρερ: ΝΟ Λάρισας: Κουλουκτσής 1, Αληχανίδης 2, Στεργίου Γ. 1, Μερκουριάδης 1, Πατούνας 4. Ιωνικός Νίκαιας: Φέγγος 1, Ξενάκης 2, Σκαρπέλης 1, Αλεβίζος 2, Μπαγλατζής 1, Ζουρίδης 1, Τσαγκάρης 1. Ο Αλεβίζος ισοφάρισε για τον Ιωνικό στο τελικό 9-9, 1:17 πριν από τη λήξη.

Επόμενο παιχνίδι: 15/01, 13.45 Πλάτωνας: Ιωνικός – ΟΥΚ Βόλου