Πρωταθλητής και επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες!

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Α ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία ως πρωταθλητής κάνοντας το 3-0 στην σειρά των τελικών απέναντι στην ομάδα της Δραπετσώνας.

Το καλοκαίρι, έπειτα από έναν τεράστιο αγώνα για την διασφάλιση της κατηγορίας, ο Ιωνικός κλήθηκε να διαχειριστεί το χάος που κληρονόμησε μετά τον υποβιβασμό από την Basket League.

Καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα μας κράτησε χαμηλό προφίλ θέλοντας να κάνει αυτό που ήταν υποχρέωσή της: να πάρει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες. Ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση από αυτή όμως ήταν να αποκτήσει ο Ιωνικός ξανά την ταυτότητά του και να δημιουργήσει ξανά το προφίλ μιας «νοικοκυρεμένης» διοικητικά και οικονομικά ομάδας.

ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΟΛΑ!

Ο Ιωνικός είναι ξανά ο Ιωνικός της Νίκαιας και των αθλητών που μάχονται για το αστέρι. Με το δικό του γήπεδο, τις γεμάτες πιτσιρίκια ακαδημίες του και τους φιλάθλους που στα σημαντικά παιχνίδια (τηρουμένων των εποχών που ζούμε) στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας. Αύριο ακόμα περισσότεροι, ακόμα πιο δυνατοί!

Στον τελευταίο αγώνα με την Δραπετσώνα είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε παλιούς αθλητές, φίλους της ομάδας, που με την παρουσία τους δείχνουν διαρκώς την εκτίμησή τους. Ο Μάικ Κουρής, παλαίμαχος αθλητής του Ιωνικού μας και αρχηγός, όπου βραβεύτηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, ο αρχηγός των αρχηγών Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο Φώτης Βασιλόπουλος σε πολλούς αγώνες φέτος, ο Βαγγέλης ο Καράμπουλας, ο Στιβ Μπαρτ και άλλα πολλά παιδιά!

Την απονομή του κυπέλλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ κ. Κίμωνας Γκιουλιστάνης τον οποίο ο Ιωνικός ευχαριστεί δημόσια για την παρουσία του και το έργο που επιτελεί στην ένωση.