Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Tennis

Η νέα σεζόν ξεκινάει. Με περισσότερη γνώση, περισσότερα κίνητρα, μεγαλύτερη οργάνωση και περισσότερες ώρες σε σχεση με την προηγούμενη Χρονιά !

Σας περιμένουμε όλους να γνωρίσετε τον υπέροχο κόσμο του Τένις και ειδικά εσάς, τους μικρούς μας φίλους που θα αποτελέσετε το μέλλον του αθλήματος !
Διαθέσιμα Τμήματα:

– Baby Tennis (3-5 ετών)
– Mini Tennis (5-7 ετών)
– Junior Tennis (Από 8 ετών)
– Προ-αγωνιστικά Junior (Από 8 ετών)
– Αγωνιστικά Junior (Από 10 ετών)
– Τμήματα Ενηλίκων (Αρχαρίων)
– Τμήματα Ενηλίκων (Προχωρημένων)


Λίγα λόγια για την προπονήτρια μας, την Άσπα Σωτηριάδου:


Πρόκειται για πτυχιούχο του τμήματος ΤΕΦΑΑ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο άθλημα της Αντισφαίρισης. Ως αθλήτρια έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στις ηλικιακές κατηγορίες U12, U14, U16, U18 σε μονά και διπλά ενώ διετέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας από το 1996 έως το 2001. Είναι ενεργή αθλήτρια στο Beach Tennis και μέλος της Εθνικής ομάδας.
Στην 18ετή της παρουσία στον χώρο της προπονητικής, έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία, έχει αναλάβει παίκτες όλων των επιπέδων και ηλικιακών κατηγοριών. Έχει διατελέσει από Head Coach σε ακαδημία Τένις και partner σε παίκτες αγωνιστικού, μέχρι και σε αρχάρια παιδιά μικρότερων ηλικιών (junior) έχοντας αναλάβει και την μετάβασή τους στα επόμενα στάδια. Έτσι λοιπόν το τμήμα τένις του Ιωνικού θα αποτελείται από τμήματα ακαδημιών αλλά και ενηλίκων.


Επικοινωνία-Πληροφορίες

– Άσπα Σωτηριάδου 6931108406