Η επόμενη μέρα για το Μπάσκετ

Ο Ερασιτέχνης Ιωνικός ανακοινώνει επίσημα την συμφωνία του με τους κ. Λεκάκη και Λαδόπουλο για την παραχώρηση του τμήματος μπάσκετ για την επόμενη τριετία. Μετά την απόλυτα επιτυχημένη χρονιά που βρήκε τον Ιωνικό να κατακτά την άνοδο και με γνώμονα τόσο την αγωνιστική αλλά κυρίως την οικονομική φερεγγυότητα, η Διοικούσα Επιτροπή επήλθε σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη για την αποκλειστική διαχείριση του τμήματος για τα επόμενα τρία έτη.

Συνεπώς η Διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοινώνει επίσημα πως από 8/6/2024 έχει παραδώσει την διαχείριση του τμήματος μπάσκετ και η συμμετοχή μας θα περιοριστεί στις κερκίδες του Πλάτωνα και σε κάθε γήπεδο που θα κληθεί η ομάδα να αγωνιστεί. Πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που διοικούν και αγωνίζονται για το καλό της ομάδας μας!

Με την υπογραφή της συμφωνίας ο κ. Λεκάκης Αντώνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

“Μια δύσκολη χρονιά για τον Ιωνικό μας ολοκληρώθηκε. Η Ομάδα μας πέρασε και αυτή τη διαδικασία, εν προκειμένω της ΕΣΚΑΝΑ, δια πυρός και σιδήρου, κάτι που κάνει πάντα γιατί αυτό είναι το DNA της.

Κλείνοντας αυτήν την ευτυχώς σύντομη παρένθεση και προκειμένου να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, είναι η ώρα των ευχαριστιών. Ως επικεφαλής της επιτροπής μπάσκετ, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους μου σε αυτήν την προσπάθεια, Ματθαίο Λαδόπουλο και Αντώνη Χατζηκυριάκο γιατί η συμβολή τους ήταν σημαντική προκειμένου να φτάσουμε στον κατ’ εξοχήν μεγάλο μας στόχο που ήταν η άμεση επάνοδος στις Εθνικές Κατηγορίες. Τον προπονητή μας, Ματθαίο Καραχάλιο για τον τρόπο που καθοδήγησε την ομάδα, τους παίκτες μας, τους χορηγούς μας από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο. Φυσικά, τους φροντιστές, γιατρούς και φυσιοθεραπευτές της Ομάδας.

Ευχαριστούμε όσους από τους οργανωμένους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Ευχαριστούμε τον απλό κόσμο της Ομάδας που στάθηκε δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια παρά τις δυσκολίες όπως η ημέρα και ώρα διεξαγωγής των παιχνιδιών.

Για το τέλος, ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού για τη στήριξή της καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε.

Φίλες και Φίλοι,

Όντες πια στις Εθνικές Κατηγορίες, ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αισθητά. Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια που θα γίνει από τη νέα πια αγωνιστική χρονιά. Ο σχεδιασμός ωστόσο έχει ήδη ξεκινήσει.

Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνουμε αυτό που απαιτεί το μέγεθος και το όνομα του Ιωνικού προκειμένου η Ομάδα μας να γιορτάσει τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της, με μια ακόμα άνοδο. Αυτή στη Β’ Εθνική!

Το μέλλον ξεκίνησε!”

Αντώνης Λεκάκης
Πρόεδρος Επιτροπής μπάσκετ Ιωνικού Νικαίας