Επιτυχημένη και η φετινή αγωνιστική περίοδος για τους Άνδρες!

Την προηγούμενη εβδομάδα, έλαβαν χώρα τα πλέι όφ για την άνοδο στην Α1. Πιο συγκεκριμένα η προημιτελική φάση. Η Ομάδα μας που σα στόχο είχε την αποφυγή του υποβιβασμού, πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού υπεράνω κάθε προσδοκίας σε σημείο που να βρεθεί ακόμα και στην κορυφή του Βόρειου Ομίλου.
Ωστόσο, οι δύο οριακές ήττες από ΟΦΘ και Άρης Θεσσαλονίκης, κατέταξαν τον Ιωνικός στην 4η θέση πράγμα που οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας να παίξει εναντίον του ΝΟ Πατρών που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ιωνικός πάλεψε αλλά γνώρισε την ήττα με 12-6, στην Πάτρα. Στο δεύτερο ωστόσο, έκανε κατάθεση ψυχής με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα όπου ο ΝΟΠ πέτυχε το νικητήριο γκολ και με 5-4 έπαιρνε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές γιατί ήταν μια επίπονη χρονιά με πολλά ταξίδια εκτός Αττικής. Για μία ακόμα χρονιά, η Ομάδα καταθέτει στην πισίνα ότι έχει και υπερβαίνει τους αρχικούς της στόχους.

Είναι η 3η χρονιά που ο Ιωνικός αγωνίζεται σε αυτό το επίπεδο, έχοντας για τα καλά πια, εδραιωθεί και με σταθερά βήματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο ευοίωνο.