Αποχαιρέτησε την Α2 Γυναικών

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε διεξαγόταν η φάση των play off και των play out για την Α2 Γυναικών. Η Ομάδα μας, συμμετείχε στα play out. Η προσπάθεια ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη εξ αρχής.

Ο Ιωνικός έχοντας επιστρέψει στο παραγωγικό μοντέλο, θέλει να αναδείξει αθλητές και αθλήτριες από τα σπλάχνα οι οποίοι-ες και θα απαρτίζουν την πρώτη ομάδα. Έχοντας μια αρκετά καλή φουρνιά σε επίπεδο κορασίδων και μίνι-κορασίδων, έγινε η επιλογή η Ομάδα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτές τις αθλήτριες προκειμένου να αποκτήσουν παραστάσεις από τα κορυφαίο επίπεδο, κάτι που θα τις βοηθήσει στα ηλικιακά τους πρωταθλήματα.

Στην Α’ Φάση, οι Κορασίδες της Ομάδας, πάλεψαν σχεδόν μόνες τους απέναντι σε Γυναίκες με τον Ιωνικό να καταλαμβάνει την τελευταία θέση απέναντι σε Χανιά, Ηλυσιακό και ΟΦΗ. Έτσι λοιπόν, ο Ιωνικός κλήθηκε να παλέψει για την παραμονή του απέναντι στους ΟΦΗ, Ηλιούπολη και ΝΑΟ Κέρκυρας.

Στο διάστημα μεταξύ κανονικής διάρκειας και play outs, έγινε μια συστράτευση και αρκετές έμπειρες αθλήτριες από την περσινή ομάδα, έδειξαν πρόθυμες να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια και η ομάδα να όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική, παλεύοντας μέσα στην πισίνα για ότι καλύτερο. Στην Κέρκυρα, όπου διεξήχθη η τελική φάση, ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα με 12-1 από την Ηλιούπολη, 10-4 από τον ΟΦΗ ενώ στο τελευταίο παιχνίδι το οποίο και ήταν αδιάφορο βαθμολογικά καθώς τόσο ο Ιωνικός όσο και η Κέρκυρα είχαν ήδη υποβιβαστεί, η Ομάδα υπό το φόβο να αποκλειστεί στο νησί λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με την ΚΟΕ, δεν κατέβηκε, παίρνοντας το μεσημεριανό καράβι για την επιστροφή.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες γιατί παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος, δήλωσαν όλες τους παρούσες με τον Ιωνικό να διεκδικεί στην πισίνα της πιθανότητές του και να πέφτει με ψηλά το κεφάλι. Στην οικονομία υπάρχει η λογική του ελατηρίου η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει πως χρειάζονται κάποια βήματα πίσω για να γίνει το ξεπέταγμα προς τα εμπρός. Είναι τέτοια η μαγιά σε επίπεδο ακαδημιών που είναι θέμα χρόνου, η Ομάδα μας να επανέλθει ακόμα πιο δυνατή σε επίπεδο Γυναικών.

Η Ομάδα του Ιωνικού Νικαίας που ταξίδεψε στην Κέρκυρα: Μαντουδιώτη Χριστίνα Αρβανιτάκη Δανάη Μαρούλη Έλενα Ζλάτου Ζωή Χριστοφοράτου Χριστίνα Χωματιανού Δανάη Καραγιάννη Γεωργία Βούρθη Νεφέλη Αθανασία Θεανώ Λυμπεροπούλου Γεωργία Δενδρινού Θεοδώρα Γεωργίου Αγγελική Παντελή Μαρία Κουτουκάκη Φιλάνθη Σιμάκου Εβελίνα Τζωρτζάκη Μαρίζα Φώτη Έλλη Μυτακίδου Γεωργία

Οι προπονητές: Μοβσεσιάν Λούση Μαρούλης Αρσένης Ο έφορος: Σιμάκος Νίκος