Την ήττα με 11-6 γνώρισε ο Ιωνικός στη Θεσσαλονίκη από τον ΟΦΘ. Η ομάδα του Αρσένη Μαρούλη ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο. Ο ΟΦΘ από την πρώτη κιόλας φάση πήρε το προβάδισμα με τον Ιωνικό να προσπαθεί να μείνει κοντά στο σκορ.
Ο Ιωνικός, αμυντικά, στάθηκε πολύ καλά για δύο οκτάλεπτα καθώς στο πρώτο το σκορ ήταν 4-3 ενώ στη Β’ Περίοδο, είχαμε μόλις 1 γκολ και αυτό για τον ΟΦΘ με τις άμυνες να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Στην επανάληψη, ξεδιπλώθηκε η διαφορά δυναμικότητας, δείχνοντας γιατί ο ΟΦΘ συγκαταλέγεται μαζί με το ΝΟ Χανίων ως φαβορί για την άνοδο (ανεβαίνουν δύο ομάδες).
Στο Γ’ Οκτάλεπτο, ο ΟΦΘ έκανε ότι ήθελε μέσα στην πισίνα και με ένα επιμέρους 5-1, ουσιαστικά «κλείδωσε» το παιχνίδι. Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν, η σειρά έρχεται στον Πλάτωνα (11/05, 20.00) με το νικητή του ζευγαριού να χρειάζεται δύο νίκες για να πάρει και την άνοδο και την πρόκριση στον τελικό.
Η δύναμη του Ιωνικού ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ο Πλάτωνας και οι παίκτες του Αρσένη Μαρούλη θα τα δώσουν όλα για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.
Επόμενος αγώνας: 11/05, 20.00 Κολ. Νίκαιας, Ιωνικός – ΟΦΘ